میزهای رستوران کافه شیراز تهران
میزهای رستوران کافه شیراز تهران ، تنها سرویس یک میز در رستوران اجازه داده خواهد شد.
این پرداختها از طریق برنامههای کاربردی و بسیاری دیگر انجام میشود. تشویق.
در میان قوانین دیگر، قوانین بهداشتی برای کارکنان رستورانها و کافهها وجود دارد. تبدیل و زمانبندی
باید به طور کوتاه برای کارکنان قطع شود تا اطمینان حاصل شود که تعداد افرادی که در ساختمان هستند
پایین است. نکات دیگر برای اطمینان از این موارد عبارتند از:
کارکنان باید جداگانه وارد ساختمان شوند. این کار باعث کاهش تراکم در ورودیهای میشود.
کارکنان آشپزخانه نباید در طول آشپزی با یکدیگر قاطی شوند تا خطر انتقال را محدود کنند.
تنها یک نفر باید به مناطقی مانند فریزر، یخچال و پیادهروی در انبارها دسترسی داشته باشد.
رستورانها و درهای کافه باید به خصوص در هنگام تمیز کردن، باز باشند، بنابراین تمیز کنندهها
به طور مرتب به دستههای آن دست نمیزنند.
پیشینه تلویزیون و موسیقی باید خاموش شوند. این کار از پروندهای جلوگیری خواهد کرد که
در آن افراد باید به مکالمه تکیه کنند.
سطوح باید با استفاده از مصرف کنندگان برای ایمنی هر دو بازدیدکننده و کارکنان از بین برده شود.
کارکنان باید قبل از گرفتن بشقاب و چنگال، دستهایشان را بشویند.
بازدیدکنندگان از قبل باید جداول را رزرو کنند.
جایگزینی یک ضد عفونیکننده دست کوچک که در ورودی با مایع و ژل اتوماتیک قرار داده میشود
که استفاده، قابل شارژو کاهش خطر لمس مستقیم هر سطحی آسان است.
ایجاد ایستگاههای شستشو در فضاهای معروف رستوران و یا فضاهای هتل میتواند شما را به تمیز کردن
دستها قبل از خوردن غذا، و یا بعد از لمس کردن سطوح و غیره تشویق کند بدون اینکه مجبور
شوید به حمام بروید و آنها را شلوغ کنید.