رستوران نارنج رشت
رستوران نارنج رشت ، داشتن یک سیستم سفارش / تحویل آنلاین در مکان:
مطمئن نیست که چگونه زمان میتواند تغییر کند، رستورانها و کسب و کارهای هتل باید یک سیستم
آنلاین مناسب داشته باشند تا مطمئن شوند که اجناس و خوردنی به مشتریان با آسودگی و به حداقل
رساندن تعامل انسانی و حفظ فاصله اجتماعی تحویل داده میشوند. داشتن یک سیستم غذایی در
جایی که مشتریان شما انعطافپذیری برای سفارش / پرداخت آنلاین و انتخاب سفارش خود را در مکان امنتر دارند.
به گسترش ترکیب محصول از کسبوکار رستوران خود توجه کنید:
اگر شما کاری دارید که تنها بر ارائه غذا تمرکز میکند، برخی گزینههای نوشیدنی را نیز ارائه دهید
اگر شما فقط آن را بفروشید و آبمیوه نیز برخی از گزینههای قابل خوردن را در نظر بگیرید. پیوند
با تجارت محلی برای مواد خام مانند محصولات کشاورزی و محصولات دیگر نیز راه شگفت انگیزی برای
حمایت از دیگر تجارتهای کوچک در این بیماری همهگیر است. فروش لوازم ضروری مانند ضد
عفونیکنندههای دست، ماسکها، دستکشها و غیره را در نظر بگیرید که نشان میدهد کسبوکار
شما پروتکلهای بهداشتی را ارتقا میدهد و همچنین به امنیت مشتریان آنها اهمیت میدهد.
نگهداری سوابق بازدیدکنندگان و سلامت کارکنان و هر نوع سابقه سفر:
از آنجا که قفل شونده به آرامی برداشته شدهاست، یک لحظه و فعالیت انسان در هر دو طرف
وجود دارد و بیشتر باعث افزایش خطر در معرض قرار گرفتن میشود. اگر شما یک هتل هستید، باید
سابقه سلامتی مهمان خود را حفظ کرده و سوابق سوابق سفر مشتریان را حفظ کنید و اطمینان
حاصل کنید که سلامت کارکنان تان به درستی مورد نظارت قرار میگیرد. بررسی درجهحرارت مکرر،
نظارت کلی بر سلامت کارمندان، مراقبت شدید از سوی همه قوانینی است که باید انجام شود.
همچنین رستورانها و کافهها اجباری شدهاند که با مقامات محلی کار کنند تا در نظر بگیرند راه اضافی
برای دوچرخهسواری و پارکینگ خودرو داشته باشند تا مردم بتوانند بدون استفاده از حمل و نقل عمومی از آنجا بازدید کنند.