رستوران ارکیده اکباتان
رستوران ارکیده اکباتان ، دستورالعملهای ثبت
مشتریان که از رستورانها بازدید میکنند باید جزئیات تماس خود را ثبت کنند. یک رستوران یا کافه باید
جزئیات مشتریان را ۲۱ روز نگه دارد. در صورتی که شیوع بیماری در آن محل وجود داشته باشد،
و نیاز به ردیابی تماس وجود دارد. جزئیات را می توان از یک فرد در هر گروه گرفت. جزئیات مربوط
که باید ارائه شود اسامی و شمارهتلفن هستند. مالکان نیز میتوانند زمان و مدتزمان اقامت آنها
را یادداشت کنند. علاوه بر آن، مردم باید رستورانها و کافهها را در گروههای خانوادگی خود بازدید کنند.
رستورانها باید طول صف را مدیریت کنند. این باعث کاهش خطر اختلال برای کسب و کارها میشود
که به هم نزدیک هستند. علاوه بر این، هنگامی که مشتریان به محل رستورانها و کافهها نزدیک
میشوند، باید علامت واضحی در بهداشت بیابند. این نشانهها باید به مردم اطلاع دهند و به مردم
یادآوری کنند که دستهایشان را بشویند و بعد از ورود به رستوران و حفظ فاصله، دستهایشان
را قبل از ورود به رستوران تضمین کنند.
در داخل رستورانها باید تغییرات زیر را مشاهده کنید:
اجرای زنده مجاز نیست.
پخش کردن مناطقی که به کودکان محول میشود باید بسته شود.
سفارش دادن به نوشیدنیها تا به حال ممنوع است.