رستوران روستیک مشهد
رستوران روستیک مشهد ، راهنماییها برای به دست آوردن
فضای مناسب برای رستوران و کافه ها
چه چیزی یک رستوران موفق را میسازد؟
آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چرا بعضی از رستورانها از میهمانان
و بازدیدکنندگان بسیار بالایی برخوردار هستند؟
رستورانی که فضای غذاخوری دارد که به اندازه کافی برای
کارکنان مفید است و برای مشتریان جذاب است به عنوان یک
مزیت بزرگ در هنگام انتخاب رستوران عمل میکند.
فضای غذاخوری قلب هر رستورانی است و
تاثیر کلی محیط را مشخص میکند. این فضا باید به طور منحصر
به فرد ساخته شود چون این فضا کل تصویر را تعریف میکند
و ناخودآگاه بر روشی که یک مشتری
خرج میکند تاثیر میگذارد.
مهم است که در هنگام طراحی کل چیدمان فضای غذاخوری،
به عوامل ذهنی مثل روشنایی، سر و صدا نگاه کنید.
مبل انتخابشده در این فضا باید به اندازه کافی محکم باشد
که بتواند در برابر فشار یک رستوران شلوغ
مقاومت کند، در حالی که در ظاهر به خطر نیفتاده است.
مبلمان نانوتک یک زیبایی منحصر به فرد به
محیط کلی هر فضا اضافه میکند،
بنابراین مهم است که به طور استراتژیک چیدمان صندلیها را در
فضای غذاخوری طراحی کنید.
مبلمان و دیگر عناصر مورد استفاده در فضای غذاخوری
باید به اندازه کافی انعطافپذیر باشند تا زمانی
که نیاز است حرکت کنند، این باعث میشود
که فضا به راحتی انعطافپذیرتر و کارآمدتر شود.
برای بیرون رفتن از اتاق ناهار رستوران،
هفت نکته مهم برای بررسی در طول مرحله برنامهریزی وجود دارد:
فضای خود را مطالعه کنید: اولین قدم برای داشتن یک
فضای غذاخوری کاربردی و موفق، دانستن فضا
و آنچه که شما در نظر دارید، از نظر طراحی زمین است.
سوالاتی مانند این است که شما چه فضایی
خلق میکنید؟ آیا برای یک رستوران یا یک هتل برای صبحانه،
ناهار و شام است؟ شما میخواهید
چه نوع مشتری را جذب کنید؟ آیا فضای خانوادگی دوستانه است؟
آیا یک سرویس میز هست یا یک
نفر باید از پیشخوان بار سفارش بدهد؟