بوفه صبحانه جزایر ناز قشم
بوفه صبحانه جزایر ناز قشم ، اگر فضای شما یک رستوران هتل است که صبحانه بوفه را در صبح سرو میکند
یک کافه شلوغ با باز کردن ساعات از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر، با داشتن یک گروه ساده از میزهای
کوچک و صندلی با یک پیادهروی مرکزی به فضای غذاخوری شما کمک خواهد کرد تا کمی به هم ریخته
شود و همچنین به مهمانان کمک کند تا آزادانه تردد کنند. در همین حال، یک کافه که ساعات افتتاحیه آن
در روز بعد انجام میشود ممکن است برای کمک به به حداکثر رساندن این فضا که برای افرادی که قصد
غذا خوردن ندارند را به حداکثر برساند.
علاوه بر این، اگر فضای شما یک رستوران هتل است که صبحانه بوفه را در صبح سرو میکند اما خدمات
میز در عصر است، داشتن فضای غذاخوری که ادغام هر دو مقوله به دلیل محدودیتهای فضایی بسیار
مهم است. داشتن یک ناحیه غذاخوری انعطافپذیر خیلی مهم است که در آن چیزهایی مثل مبلمان
مورد استفاده باید به راحتی در دسترس باشند. با در نظر گرفتن ادغام آشپزخانههای باز که مشتریان را علاقهمند
نگه میدارد، تطبیق با مفهوم گرفتن و رفتن غذاهای تازه از آشپزخانه زنده میتواند با موفقیت هر دو بخش را ادغام کند.
به گفته مرادی کارگردان مشهور خلاق در رستوران گروه مدیریت سرمایهگذاری رستورانها و کافه ها میهمانان
نمیخواهند در همان محیطی که صبح به آنها خدمت کرده، صدفهای خوراکی بخورند. یک نوآوری کوچک
و تبدیل چیزهای اطراف با فضای غذاخوری میتواند مزایای بزرگی ارائه دهد.” گور “گفت:” آنها شعلههای
آتش را زیر میزها خود و بعد از صبحانه، همه اینها از بین میروند و تبدیل به یک نوار خام میشوند.” ما
بشقابها را که استفاده میکنیم، و ظروف نقره ای که از آن استفاده میکنیم، و حتی کار هنری در
دیوارها را تغییر میدهیم.”
یا حتی با در نظر گرفتن یک اتاق صبحانه جداگانه که متفاوت از دیگر فضاهای هتل است، اتاقی کوچک
حدود ۵۰ متر با محیط رنگ روشن و فضای داخلی که فضا را برای صبحانه عالی و منحصر به فرد میسازد.