بررسی فرانس کافه در کیش
بررسی فرانس کافه در کیش ، حضور نانوتک در این رویداد نشان دهنده تمایل ما برای همراهی
با آخرین فرصت ها و چالش ها در صنعت کافه/ رستوران است. امیر اعرابی ، بنیانگذار ، کنفرانس
را با اطلاعاتی درباره قوانین دولت و فضای مالی آغاز کرد. وی خاطرنشان كرد كه دولت تحت فشار مداوم
برای یافتن مالیات های جدید است كه بیشترین لطمه را به مشتریان كم درآمد وارد می كند ،
زیرا آنها كسانی كه پول بیشتری را برای محصولات مشمول مالیات (مثلا سیگار و نوشابه) مصرف می كنند
.او، یکی از بنیانگذاران کهربا کافه ها ، همچنین به موضوعاتی که 120 کافه آنها با سرما خیس است ،
از جمله ممنوعیت استعمال دخانیات ، وسواس به غذا و استانداردهای بالایی که توسط زنجیره هایی
مانند آبشارهایی تعیین شده است ، پرداخت. وی پیشنهاد کرد که بهبود عملیات و پشتیبانی
دفتر مرکزی برای افزایش مشتری و ارائه دلیل برای ترک اتاق جلوی آنها حیاتی است! اولین سخنران
اصلی رونی آناند ، مدیر اجرایی ، همچنین به موضوع اجتماعی در مقابل پرداخت. عملکردی ،
و ایجاد اشتیاق در مشتریان برای جنبه های اجتماعی و همچنین خوردن و آشامیدن. با توجه به اینترنت
که به مشتریان اجازه می دهد تا برای معامله بهتر ، “خرید در اطراف” داشته باشند ، تقاضا برای
میخانه ها بیشتر متجاهر ، رقابتی و انتخاب بیشتری از محصولات است. یک تهدید بالقوه برای صاحبان
میخانه ها می تواند شرکت های آماده مسافرتی مانند باشد ، که می توانند همان وعده غذایی
را در راحتی خانه شخصی ارائه دهند. همین نوشیدنی ها را می توان با هزینه بسیار کمتری
از سوپرمارکت ها نیز خریداری کرد.