نور قدرت اتصال ناظر را به یک مکان دارد: انتخاب درجه بندی نور در تضاد با حال و هوای محیط نه تنها جو را سنگین می کند، بلکه در سطح زیبایی شناختی و بصری با هم برخورد می کند.
بنابراین، برای درک چگونگی نورپردازی یک رستوران و کافیشاپ ، خوب است بدانید که چگونه بین چراغهای گرم و سرد که درجهبندی آنها میتواند به طرق مختلف بر وضعیت احساسی ناظر تأثیر بگذارد، تمایز قائل شوید.
نورهای سرد فضاها را با رنگهای سفید و آبی پر میکنند و یک آب و هوای محرک پر از ارتعاش را نشان میدهند. در حالی که منابع نور گرم قرمز روشن ساطع می کنند و احساس گرما و راحتی را القا می کنند.
یک سیستم معلق با ظاهری کاملا سفید مانند ، ساخته شده از سرامیک سفید براق (با فضای داخلی برنز موجود است)، فضاها را به طور بهینه روشن می کند و فضایی پرانرژی ایجاد می کند.
با Black Out، یک سیستم معلق در رشته فایبرگلاس سفید، فضاها به جای آن با نور گرم پر می شود و محیط صمیمی و دلپذیر است.