رستوران کیش شاندیز صفدری
رستوران کیش شاندیز صفدری ، طرح جدید در طراحی رستوران خارک شعبه نفت ایران
ثابت شدهاست که محرکهای تصویری درک مشتری از طعم،و بو را تغییر میدهند. در حقیقت،
در مقالهای در مورد نوشیدنیها، استاد روانشناسی تجربی در دانشگاه آکسفورد، چارلز اسپنس،
گفت: “نورپردازی و موسیقی میتواند به عنوان چاشنی دیجیتال برای غذا و شراب عمل کند”.
گروه نانوتک از نظر گرایشهای طراحی، به ویژه در فضای مهماننوازی، از نگاه کردن به جلو لذت میبرد
– ما برخی از جدیدترین گرایشها در این وبلاگ را خلاصه کردهایم. چند نفر از آنها قبلا در حیات وحش دیده بودید؟
زمان بازگشت دوباره عطف به ماسبق میشود
نمایشگاه طراحی رستوران ایالات را نشان میدهد که: ” مخمل راه خود را به طراحی داخلی
باز میگرداند و بطور یکنواخت در حال پیشرفت است. نمای لوکس و احساس پارچه به آرامی
به عنوان بهترین روکش صندلیها برای انتخاب شدن به دست میآید.”
ما یک طرفدار بزرگ از مخمل هستیم – در کافه ها سالنهای مجلل و لابی هتل پیچیده بسیار عالی
به نظر میرسد. مبل استرلینگ ما، با مخمل غنی تزیین شده و به خانه بر روی دیوار پشتی
در یک کافه محلی خوشمزه نگاه میکند.
موضوعات جدید محبوبیت کسب میکنند
وبلاگ راهنمای طراحی رستوران همچنین درباره موضوعات گلچین شده، مانند روند غیر معمول
“دیوارهای سیاه، کاناپه سیاه، قطعات دکور سیاه” صحبت میکند و شما هم آن را دارید “بررسی
کنید که فضای داخلی” کبابی مدرن “، رنگهای تیره و مواد طبیعی، یک نمونه از تاریکی بر روی
روند تاریک را ترکیب میکند.
در راستای موضوعات گلچین شده، اشاره به تیرهترو طرحهای رنگ متضاد هم دارد، مثل جفت کردن
بنفش تیره با نارنجی پر جنب و جوش. اگر طرح تیره چیزی است که به دنبال آن هستید، نگاهی
به برخی از گزینههای جسورانه مبلمان در عمل بیاندازید.