رستوران هفت آسمان
رستوران هفت آسمان ، 7 نکته برای بررسی زمانی که طراحی داخلی رستوران کسب و کار شماست
برای بهترین خدمات مشتری و کسب اطمینان از کسبوکار تکرار، یک طراح رستوران تنها به این فکر
نمیکند که نمای بیرونی رستوران چقدر جذاب است، فضای داخلی نیز درست مانند نمای بیرونی
فریبنده است. با در نظر گرفتن طراحی یک داخل رستوران، چندین بخش وجود دارند که باید روی
آنها تمرکز کنیم و کل فرآیند حتی میتواند سخت باشد. با این حال، در این مقاله، ما در حال
بحث در مورد ۷ جنبههای مهم طراحی فضای داخلی رستوران خواهیم بود.
طرح داخلی برای انتخاب رنگها، شکلها و اندازههای مبلمان رستوران باید شخصیت برند شما را
برجسته کند. فضای داخل رستوران شما باید با دقت مشخص شود تا شما نمیتوانید آنچه را که
ادعا میکنید ثابت کنید را غلط تفسیر نکنید. اثاثیه رستوران، محیط، فضا و چیدمان، و هر بخش دیگری
از داخل رستوران شما باید به درستی برنامهریزیشده و در خط با برند شما شناسایی شود.
اهمیت رنگ در روانشناسی انسان را نمی توان انکار کرد و به باز کردن یک رستوران ادامه داد.
رنگها میتوانند بر خلق و خوی مشتری تاثیر بگذارند و بر تصمیم مشتری تاثیر بگذارند. آیا متوجه
شدهاید که رنگ قرمز اغلب توسط در صنعت غذا مورد استفاده قرار میگیرد؟ خوب، به رنگ قرمز
اعتقاد دارند که گرسنگی را القا میکنند. به همین دلیل است که بزرگترین بازیکنان در صنعت
مواد غذایی اغلب آن را در لوگو، اثاثیه رستوران و دکوراسیون رستوران کامل به کار میبرند. بنابراین،
به عنوان یک طراح داخلی رستوران، مهم است که شما روشنترین و زیباترین رنگها را
برای رستوران خود انتخاب کنید.