رستوران ایتالیایی ونیز کرمان
رستوران ایتالیایی ونیز کرمان ، در دنیایی که همیشه در حال تغییر هستند، غذاهای ایتالیایی
معروف و سنتی چگونه نگهداری میشوند؟
تحولات عمیق فرهنگی و پیشرفتهای تکنولوژیکی که در سالهای اخیر رخ دادهاست بر صنعت
مهماننوازی تاثیر گذاشتهاست.
امروز یک شبه -، اما توجه لذت بخش به جزئیات وجود دارد. یک مشتری وارد یک رستوران –
حتی برای یک ناهار سریع – از طریق تجربهای که آنها را سرحال و دوباره شارژ میکند هدایت میشود.
مهماننوازی در ایتالیای آفتابی پدیده جدیدی را تجربه میکند که با نام غذا آهسته حرکت میکند.
هدف؟ برای این که لایههای غیر ضروری ادعا را کنار بگذارید و به لذت خالص لذت بردن از غذا برگردیم.
مواد اولیه – جوهر و منحصربفرد بودن آنها – بار دیگر در مرکز توجه قرار دارند.
غذا باید به آرامی و متفکرانه لذت برده شود.
گیاهخواری و رستورانهای گیاهی در هر گوشه ظهور کردهاند. تقریبا همه رستورانها به محدوده
خود از گزینههای گلوتن و لاکتوز خود میبالد.
افراد مشهور هم از جا برخاستند و با سرعت روشن در صحنه مهماننوازی پیشرفت کردند.
جایی که یک آشپز خانه یک شغل معمولی است، در حال حاضر یک نقش معتبر و رقابتی است
که اغلب با فوتبال بازی میشود. نمایشهای تلویزیونی سرآشپز غذا و غذا در حال افزایش هستند،
همان طور که تعداد رستورانها در این فیلم وجود دارد.
خوردن دیگر در مورد راضی بودن با چیزی که کسی پیدا میکند نیست. سرعت فزاینده در جهان
امروز لحظات بسیار ارزشمندی را در اختیار ما گذاشتهاست. ما نمیخواهیم آنها را با قربانی کردن
کیفیت و در نتیجه لذت بردن از غذا هدر دهیم.
تو چی؟ آیا رستوران خود را به روز کردهاید، بار شما، کافه شما برای منعکس کردن این گرایشها جدید؟
ما به چندین نفر مثل شما کمک کردیم، میدانید. شما اینجا خواهید دید که ما با بازیکنان بزرگ
و کوچک به طور یکسان کار کردهایم – هر یک با وعده مشابهی از فداکاری و مراقبت.
اثاثیه ما میتواند هر رویایی را برآورده کند، هر ایدهآلی که برای فضا داشته باشید.